Revisor Herning og Brande

Hos Kreston SR i Herning og Brande er vi meget mere end full-service revisorer. Vi kan levere alle de ydelser, du har behov for på højeste niveau. Men derudover ser vi det som en helt afgørende opgave at være med til at udvikle din forretning med sparring, idéer og rådgivning. Som din lokale revisor handler det nemlig om meget mere end bogføring, løn, regnskab og skat. Er du kunde hos os, kan du forvente et partnerskab, hvor vi forpligter os til at være proaktive i forhold til at udvikle din forretning.

Kreston SR i Herning og Brande har stor erfaring med ejerledede virksomheder, og det ligger dybt i vores DNA, at vi kæmper og slås sammen med vores kunder – både for at skabe udvikling og hvis der er behov for hurtig og effektiv assistance. Vi tager meget gerne et møde, hvor vi som din lokale revisor kan fortælle mere detaljeret om, hvad vi kan byde ind med i forhold til din forretning.

Kreston SR er vores rådgivere

For os er samarbejdet med Kreston SR ikke bare et samarbejde med en revisor i traditionel forstand. De er vores rådgivere og rigtig gode at sparre med om udviklingen af vores virksomhed.

Vi har samarbejdet med Kreston SR i mange år og det er bl.a. fordi, at de ikke bare kigger på tal, men er gode til rådgivning. Og så er de proaktive i forhold til at komme med nye idéer til os. 

Carsten Jansen
Direktør, Carbi

Carsten-Jansen-Carbi-ApS-2020

"Vi vil kæmpe for vores kunder med alt, hvad vi har hver eneste dag"

KONTAKT OS HER

background clean ulrik army bjarne army background clean right ulrik suit bjarne suit
Skaermbillede 2021 05 27 kl. 12.20.38
Afspil video
Skaermbillede 2021 05 27 kl. 12.21.41
Afspil video
Skaermbillede 2021 09 15 145550 1
Afspil video

Sammen gør vi din forretning bedre

Vi løser naturligvis de traditionelle revisorydelser på højeste faglige niveau. Men der hvor vi gør den største forskel for vores kunder er, at vi er med til at flytte dem – hjælpe dem til at blive bedre og nå deres mål. Fælles for al den sparring og rådgivning vi giver er, at det tager udgangspunkt i kundernes strategi, mål og drømme. 

Mød Kreston SR

Skaermbillede 2021 04 27 kl. 08.45.33
Afspil video

Vi kæmper for vores kunders forretning

Vi løser naturligvis de traditionelle revisorydelser på højeste faglige niveau. Men der hvor vi gør den største forskel for vores kunder er, at vi er med til at flytte dem – hjælpe dem til at blive bedre og nå deres mål. Som kunde hos os, skal man opleve, at vi bidrager til at man får udviklet sin virksomhed i den retning, man ønsker. Det kan være på mange forskellige områder som f.eks. at definere og planlægge en vækststrategi sammen med kunden, optimere indtjening på en given omsætning eller måske, hvordan personalet sammensættes optimalt for at indfri målene.

Fælles for al den sparring og rådgivning vi giver er, at det tager udgangspunkt i kundernes strategi, mål og drømme. Det som kunderne brænder for med deres virksomhed er også det, som vi hver dag kæmper sammen med dem for, at de skal opnå. Vi arbejder primært for ejerledede virksomheder – men for os er det egentlig ikke vigtigt hvilken type kunde, man er, og vi har alle typer kunder. Det vigtigste for os er, at man har lyst til et resultatorienteret samarbejde med sin revisor og gerne vil flytte sin virksomhed. 

”Vi vil kæmpe for vores kunder med alt, hvad vi har hver eneste dag” - Bjarne Holm Simonsen

Få inspiration til at forbedre din forretning

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få adgang til masser af viden om og inspiration til forretningsudvikling. Vi tilbyder digitale seminarer om relevante emner, som du kan følge præcis, når det passer dig. Og vi publicerer inspirerende materialer, som du kan læse på vores hjemmeside eller downloade.

Du får naturligvis også andre relevante nyheder og information fra Kreston SR i Herning og Brande.

Kreston SR er vores strategiske samarbejdspartner

Søgaarden i Sunds har samarbejdet med Kreston SR i mange år, og det har vi haft stort udbytte af.

Udover at fungerer som vores revisor, er Kreston SR også vores strategiske sparringspartner og har været en vigtig allieret i hele den positive udvikling, som Søgaarden har gennemgået.

Kristian Jensen, indehaver Søgaarden Sunds

Soegården 79 of 85
Kreston SR_Herning-00250

Din statsautoriserede revisor i Herning og Brande

Vi vil være din lokale revisor i Herning og Brande – helt enkelt. Kreston SR er i øjenhøjde med dig, og det er derfra vores ydelser og dialogen udspringer. Klar formidling og kommunikation er med til at sikre at du aldrig vil føle dig hægtet af i en masse forvirrende ”revisorsnak”. Skulle du have spørgsmål om vores ydelser, eller står du som kunde hos os med spørgsmål, er vi altid klar til at yde den nødvendige sparring og assistance. Med fire afdelinger i Jylland tror vi på at den nære kontakt til vores kunder, er grobunden for at skabe den tryghed og tillid, som vi ønsker at lægge kimen til, når du vælger en af vores ydelser og indgår i et samarbejde med Kreston SR som din statsautoriserede revisor i Herning og Brande.

I Kreston SRs afdelinger i Herning og Brande sidder et stærkt og kvalificeret team af medarbejdere, der er klar til at tage hånd om virksomheders regnskaber, udføre revision, håndtere skat og moms, bogføring og løn og fungere som sparringspartner og rådgiver i henhold til f.eks. økonomiske eller ledelsesmæssige forhold.
Vi arbejder ud fra to grundlæggende værdier: faglighed og nærvær. Det betyder at vi vil være dygtige faglige revisorer med tæt relation til vores kunder samt kende vores kunder og tale et sprog vores kunder forstår. Som tidligere nævnt, hvis vi fortaber os i tåget ”revisorsnak”, så håber vi, du siger det til os. Den klare formidling er et vigtigt aspekt af vores arbejde.
Vi arbejder ud fra en række parametre, der for os, danner grundpillerne i en succesfuld kundeoplevelse. Den bedste kundeoplevelse og kunderejse er næret af grundighed, og hos Kreston SR, sætter vi os helt ind i din virksomheds forhold, og derfor er vi i stand til at tilbyde dig den bedst mulige løsning.

Kreston SR Herning 03492
Kreston SR Herning 03434

Hos os er forholdet til dig vigtigt, vi vil være mere end din revisor

Herning

Kreston SR Herning 03209
Bjarne Holm Simonsen
Partner/Revisor, HD.
Kreston SR Herning 03198
Ulrik Alminde
Partner /
Statsautoriseret revisor
Kreston SR Herning 03218
Andreas Wedel Friis
Revisor HD, R
Kreston SR Herning 03194
Dorthe Bjerg
Bogholder
Kreston SR Herning 03205
Melanie Ravn Olsen
Revisor, HD stud.
Kreston SR Herning 6885
Emilie Brun Søndergaard
Revisorelev

Brande

Kreston SR Herning 03198
Ulrik Alminde
Partner /
Statsautoriseret revisor
Kreston SR Herning 03163 1
Mads Thrane Lund
Revisor, HD stud.
Kreston SR Herning 03218 1024x1024 II
Dorthe Plesner-Bloch Alminde
Kontorassistent

Nyheder

Scroll til toppen

Kontakt Kreston SR i Herning

Bjarne Holm Simonsen
Partner/Revisor, HD.
Ulrik Alminde
Partner /
Statsautoriseret revisor
Andreas Wedel Friis
Revisor HD, R
Dorthe Bjerg
Bogholder
Melanie Ravn Olsen
Revisor, HD stud.
Emilie Brun Søndergaard
Revisorelev

Kontakt Kreston SR i Brande

Ulrik Alminde
Partner /
Statsautoriseret revisor
Mads Thrane Lund
Revisor, HD stud.
Dorthe Plesner-Bloch Alminde
Kontorassistent