Sammen med dig kæmper vi for at gøre din forretning bedre

KONTAKT OS HER
background clean ulrik army bjarne army background clean right ulrik suit bjarne suit

Vi kæmper for vores kunders forretning

Vi løser naturligvis de traditionelle revisorydelser på højeste faglige niveau. Men der hvor vi gør den største forskel for vores kunder er, at vi er med til at flytte dem – hjælpe dem til at blive bedre og nå deres mål. Som kunde hos os, skal man opleve, at vi bidrager til at man får udviklet sin virksomhed i den retning, man ønsker. Det kan være på mange forskellige områder som f.eks. at definere og planlægge en vækststrategi sammen med kunden, optimere indtjening på en given omsætning eller måske, hvordan personalet sammensættes optimalt for at indfri målene.

Fælles for al den sparring og rådgivning vi giver er, at det tager udgangspunkt i kundernes strategi, mål og drømme. Det som kunderne brænder for med deres virksomhed er også det, som vi hver dag kæmper sammen med dem for, at de skal opnå. Vi arbejder primært for ejerledede virksomheder – men for os er det egentlig ikke vigtigt hvilken type kunde, man er, og vi har alle typer kunder. Det vigtigste for os er, at man har lyst til et resultatorienteret samarbejde med sin revisor og gerne vil flytte sin virksomhed. 

Afspil video
Afspil video

Vidensdelingarrangementer

Vidensdelingarrangementer – Inspiration til en bedre forretning. Kreston SR i Herning afholder løbende vidensdelingarrangementer med det formål at give ejerledede virksomheder inspiration til, hvordan man kan forbedre sin forretning.

Arrangementerne er en kombination af et fagligt indlæg og god mulighed for at dele erfaringer, stille spørgsmål og drøfte dagens tema. Arrangementerne holdes i mindre grupper for at få mulighed for en god dialog.

Bjarne

”Vi vil kæmpe for vores kunder med alt, hvad vi har hver eneste dag” - Bjarne Holm Simonsen

Mød Kreston SR i Herning

Skaermbillede 2021 04 27 kl. 08.45.33
Afspil video
Scroll til toppen

Kontakt Kreston SR i Herning

Bjarne Holm Simonsen
Partner/Revisor, HD.
Ulrik Alminde
Partner /
Statsautoriseret revisor
Andreas Wedel Friis
Revisor HD, R
Dorthe Bjerg
Bogholder
Melanie Ravn Olsen
Revisor, HD stud.
Emilie Brun Søndergaard
Revisorelev

Kontakt Kreston SR i Brande

Ulrik Alminde
Partner /
Statsautoriseret revisor
Mads Thrane Lund
Revisor, HD stud.
Dorthe Plesner-Bloch Alminde
Kontorassistent