Kreston SR i Herning

Hos Kreston SR i Herning leverer vi alle traditionelle revisorydelser på højeste faglige niveau. Men der hvor vi for alvor gør en forskel, er ved at hjælpe kunderne med at flytte deres forretning.

Revisor Herning

Hos Kreston SR i Herning er vi meget mere end full-service revisorer. Vi kan levere alle de ydelser, du har behov for på højeste niveau. Men derudover ser vi det som en helt afgørende opgave at være med til at udvikle din forretning med sparring, idéer og rådgivning. Som din lokale revisor i Herning handler det nemlig om meget mere end bogføring, løn, regnskab og skat. Er du kunde hos os, kan du forvente et partnerskab, hvor vi forpligter os til at være proaktive i forhold til at udvikle din forretning.

Kreston SR i Herning har stor erfaring med ejerledede virksomheder, og det ligger dybt i vores DNA, at vi kæmper og slås sammen med vores kunder – både for at skabe udvikling og hvis der er behov for hurtig og effektiv assistance. Vi tager meget gerne et møde, hvor vi som din lokale revisor Herning kan fortælle mere detaljeret om, hvad vi kan byde ind med i forhold til din forretning.

Afspil video
Afspil video

Sammen gør vi din forretning bedre

Vi løser naturligvis de traditionelle revisorydelser på højeste faglige niveau. Men der hvor vi gør den største forskel for vores kunder er, at vi er med til at flytte dem – hjælpe dem til at blive bedre og nå deres mål. Fælles for al den sparring og rådgivning vi giver er, at det tager udgangspunkt i kundernes strategi, mål og drømme. 

Mød Kreston SR i Herning

Skaermbillede 2021 04 27 kl. 08.45.33
Afspil video

Vidensdelingarrangementer

Vidensdelingarrangementer – Inspiration til en bedre forretning. Kreston SR i Herning afholder løbende vidensdelingarrangementer med det formål at give ejerledede virksomheder inspiration til, hvordan man kan forbedre sin forretning. Arrangementerne er en kombination af et fagligt indlæg og god mulighed for at dele erfaringer, stille spørgsmål og drøfte dagens tema.

Arrangementerne afholdes i mindre grupper for at få mulighed for en god dialog. Arrangementerne opstarter i efteråret 2021 og så snart datoer og det endelige indhold er på plads offentliggøres de her på siden og via vores nyhedsmail.

Design uden navn-3

Få inspiration til at forbedre din forretning

Tilmeld dig vores nyhedsmail og bliv inviteret til vores gratis vidensdelingarrangementer med fokus på forretningsudvikling. Arrangementerne afholdes i mindre grupper så der er rig mulighed for at udveksle erfaringer og få gode drøftelser.

Du får naturligvis også andre relevante nyheder og information fra Kreston SR i Herning og Brande.

Din statsautoriserede revisor i Herning

Vi vil være din lokale revisor i Herning – helt enkelt. Kreston SR er i øjenhøjde med dig, og det er derfra vores ydelser og dialogen udspringer. Klar formidling og kommunikation er med til at sikre at du aldrig vil føle dig hægtet af i en masse forvirrende ”revisorsnak”. Skulle du have spørgsmål om vores ydelser, eller står du som kunde hos os med spørgsmål, er vi altid klar til at yde den nødvendige sparring og assistance. Med fire afdelinger i Jylland tror vi på at den nære kontakt til vores kunder, er grobunden for at skabe den tryghed og tillid, som vi ønsker at lægge kimen til, når du vælger en af vores ydelser og indgår i et samarbejde med Kreston SR som din statsautoriserede revisor i Herning.

I Kreston SRs afdeling i Herning sidder et stærkt og kvalificeret team af medarbejdere, der er klar til at tage hånd om virksomheders regnskaber, udføre revision, håndtere skat og moms, bogføring og løn og fungere som sparringspartner og rådgiver i henhold til f.eks. økonomiske eller ledelsesmæssige forhold.
På kontoret i Herning arbejder vi ud fra to grundlæggende værdier: faglighed og nærvær. Det betyder at vi vil være dygtige faglige revisorer i Herning med tæt relation til vores kunder samt kende vores kunder og tale et sprog vores kunder forstår. Som tidligere nævnt, hvis vi fortaber os i tåget ”revisorsnak”, så håber vi, du siger det til os. Den klare formidling er et vigtigt aspekt af vores arbejde.
Vi arbejder ud fra en række parametre, der for os, danner grundpillerne i en succesfuld kundeoplevelse. Den bedste kundeoplevelse og kunderejse er næret af grundighed, og hos Kreston SR, sætter vi os helt ind i din virksomheds forhold, og derfor er vi i stand til at tilbyde dig den bedst mulige løsning.

Kreston SR Herning 03507
Kreston SR Herning 03434

Hos os er forholdet til dig vigtigt, vi vil være mere end din revisor

Kreston SR Herning 03209
Bjarne Holm Simonsen
Partner/Revisor, HD.
Kreston SR Herning 03198
Ulrik Alminde
Partner /
Statsautoriseret revisor
Kreston SR Herning 03218
Andreas Wedel Friis
Revisor HD, R
Kreston SR Herning 03194
Dorthe Bjerg
Bogholder
Kreston SR Herning 03205
Melanie Ravn Olsen
Revisor, HD stud.
Kreston SR Herning 6885
Emilie Brun Søndergaard
Revisorelev
Scroll til toppen

Kontakt Kreston SR i Herning

Bjarne Holm Simonsen
Partner/Revisor, HD.
Ulrik Alminde
Partner /
Statsautoriseret revisor
Andreas Wedel Friis
Revisor HD, R
Dorthe Bjerg
Bogholder
Melanie Ravn Olsen
Revisor, HD stud.
Emilie Brun Søndergaard
Revisorelev

Kontakt Kreston SR i Brande

Ulrik Alminde
Partner /
Statsautoriseret revisor
Mads Thrane Lund
Revisor, HD stud.
Dorthe Plesner-Bloch Alminde
Kontorassistent