Full-service revisorer

Hos Kreston SR i Herning er vi meget mere end full-service revisorer. Vi kan levere alle de ydelser, du har behov for på højeste niveau. Men derudover ser vi det som en helt afgørende opgave at være med til at udvikle din forretning med sparring, idéer og rådgivning. Som din lokale revisor i Herning handler det nemlig om meget mere end bogføring, løn, regnskab og skat. Er du kunde hos os, kan du forvente et partnerskab, hvor vi forpligter os til at være proaktive i forhold til at udvikle din forretning.

Revision

Revision, review og andre erklæringer med sikkerhed er kerneydelsen i vores virksomhed. Det vi er autoriserede til at udføre som Statsautoriseret revisor. Det betyder, at vi må og kan revidere alle typer virksomheder i Danmark, uanset størrelse, branche og juridisk struktur.

Regnskab

Vi yder assistance med udarbejdelse af interne som eksterne årsregnskaber og koncernregnskaber for såvel selskaber, personligt drevne virksomheder som andre selskabsformer.

Rådgivning

Vi assisterer gerne som sparringspartner og rådgiver for vores kunder inden for økonomiske og ledelsesmæssige områder. Grundet vores direkte engagement i den ydede assistance ser vi ofte optimeringsmuligheder.

Bogføring og løn

Vi leverer professionelle løn- og bogføringsløsninger, der frigør dig til at drive virksomheden på et korrekt beslutningsgrundlag. Vi arbejder i flere bogføringssystemer, og løsningen kan være så digital som mulig, eller papirbaseret – det er op til dig.

SKAT

Vi vægter moral og etik højt – vi ønsker ikke at vi eller vores kunder skal opleve et ”velkommen på forsiden”, eller frygte for SKAT’s besøg!

Samarbejdspartnere

Vi har flere faste og anerkendte samarbejdspartnere. Hos os vil du altid blive handlet professionelt.

Mød Kreston SR i Herning

Skaermbillede 2021 04 27 kl. 08.45.33
Afspil video

Din statsautoriserede revisor i Herning

Vi vil være din lokale revisor i Herning – helt enkelt. Kreston SR er i øjenhøjde med dig, og det er derfra vores ydelser og dialogen udspringer. Klar formidling og kommunikation er med til at sikre at du aldrig vil føle dig hægtet af i en masse forvirrende ”revisorsnak”. Skulle du have spørgsmål om vores ydelser, eller står du som kunde hos os med spørgsmål, er vi altid klar til at yde den nødvendige sparring og assistance.

Med fire afdelinger i Jylland tror vi på at den nære kontakt til vores kunder, er grobunden for at skabe den tryghed og tillid, som vi ønsker at lægge kimen til, når du vælger en af vores ydelser og indgår i et samarbejde med Kreston SR som din statsautoriserede revisor i Herning.
I Kreston SRs afdeling i Herning sidder et stærkt og kvalificeret team af medarbejdere, der er klar til at tage hånd om virksomheders regnskaber, udføre revision, håndtere skat og moms, bogføring og løn og fungere som sparringspartner og rådgiver i henhold til f.eks. økonomiske eller ledelsesmæssige forhold.

På kontoret i Herning arbejder vi ud fra to grundlæggende værdier: faglighed og nærvær. Det betyder at vi vil være dygtige faglige revisorer i Herning med tæt relation til vores kunder samt kende vores kunder og tale et sprog vores kunder forstår. Som tidligere nævnt, hvis vi fortaber os i tåget ”revisorsnak”, så håber vi, du siger det til os. Den klare formidling er et vigtigt aspekt af vores arbejde.
Vi arbejder ud fra en række parametre, der for os, danner grundpillerne i en succesfuld kundeoplevelse. Den bedste kundeoplevelse og kunderejse er næret af grundighed, og hos Kreston SR, sætter vi os helt ind i din virksomheds forhold, og derfor er vi i stand til at tilbyde dig den bedst mulige løsning.

Kreston SR Herning 03395
Kreston SR Herning 03445
Scroll til toppen

Kontakt Kreston SR i Herning

Bjarne Holm Simonsen
Partner/Revisor, HD.
Ulrik Alminde
Partner /
Statsautoriseret revisor
Andreas Wedel Friis
Revisor HD, R
Dorthe Bjerg
Bogholder
Melanie Ravn Olsen
Revisor, HD stud.
Emilie Brun Søndergaard
Revisorelev

Kontakt Kreston SR i Brande

Ulrik Alminde
Partner /
Statsautoriseret revisor
Mads Thrane Lund
Revisor, HD stud.
Dorthe Plesner-Bloch Alminde
Kontorassistent