Forretningsorienteret revisor

Hos Kreston SR i Herning ser vi det som vores helt afgørende opgave at være med til at udvikle kundernes forretning – i tæt samarbejde med kunderne, med stort engagement og på et højt fagligt niveau. I al beskedenhed går det ret godt på det område, så vi har travlt og er på udkig efter en proaktiv og erfaren revisor.

Din profil

Du er sikkert uddannet revisor og har en cand.merc.aud. eller en HD med i bagagen. Har du ikke det, skal du nok forvente at skulle i gang med, eller have færdiggjort en HD.

Du er desuden:

  • Ambitiøs – på kundernes vegne.
  • Serviceorienteret og drives af at skabe gode resultater.
  • Udadvendt og god til at skabe og fastholde relationer.
  • Klar til at engagere dig i nye kunder og starte nye samarbejder op.
  • Ansvarsfuld, selvstændig og skarp på de digitale værktøjer.

Og ja – så har du det der i dig med, at du vil kæmpe for kunderne. Både for at skabe en positiv udvikling sammen med dem, men også når der er behov for hurtig og effektiv assistance.

Har du erfaring som både revisor og fra en virksomhed udenfor revisionsbranchen, kan det være en fordel – men det er ikke et must.

Dine arbejdsopgaver

De almindelige revisionsopgaver kender du jo allerede rigtig godt, og dem skal du også varetage hos os. Men derudover skal du være en stærk dynamo i forhold til at udvikle dine kunders forretning – det forventer både de og vi nemlig.

Dine muligheder

Du kommer ind i et team, der har en uformel omgangstone og fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø. Og også ind på et revisionskontor med masser af initiativer i pipeline og ambitioner om at opbygge Hernings bedste revisorvirksomhed. Dette skriver vi egentlig kun for at fortælle, at der er masser af muligheder for udvikling hos os. Dine muligheder er noget, du selv er med til at definere ud fra dine personlige mål og de resultater, du er med til at skabe i dagligdagen.

Ansøgning

Tiltrædelse snarest muligt – vi indkalder til samtaler løbende. Hvis du kan se dig selv hos os, så send din ansøgning og CV til Bjarne Holm Simonsen på nedenstående mail. Skriv gerne hvorfor du synes, at forretningsudvikling for kunderne lyder spændende, og giv os gerne nogle eksempler på, at du allerede har gjort det i dit nuværende eller i tidligere jobs.

Bjarne Holm Simonsen
Mail: bhs@krestonsr.dk

Vil du gerne høre mere om os eller jobbet inden du søger, er du velkommen til at kontakte:

Bjarne Holm Simonsen
Tlf. 60 16 04 50
Mail: bhs@krestonsr.dk

Ulrik Alminde
Tlf. 26 84 97 77
Mail: ual@krestonsr.dk

Mesterlære_Statsautoriseret_revisor_Kreston

Kreston_Job_Revisor_Mesterlære

Scroll til toppen

Partner

Silkeborg / Kolind

Herning

Revisorelev Emilie Brun Søndergaard
Emilie Brun Søndergaard
Revisorelev

Randers

Brande

Kontorassistent Dorte Plesner-Bloch Alminde
Dorthe Plesner-Bloch Alminde
Bogholder