Revision Randers

Din lokale finansielle rådgiver og revisor

Hvad Kreston SR kan gøre for dig

Revision dækker over mange ting, og hos Kreston SR, statsautoriseret revisor i Randers, har vi styr på alle aspekter af revision. Måske har du brug for revision til en enkeltstående sag, som f.eks. et generationsskifte eller investering i maskiner eller nye lokaler, eller også har du behov for en revisor, der løbende varetager din virksomheds økonomiske aspekter. Vi fungerer både som finansiel rådgiver og revisor på enkeltstående projekter, og vi varetager også gerne din virksomheds langsigtede finansieringsstrategi. 

Med fokus på revision Randers og omegn, har Kreston SRs Randers-afdeling hjulpet rigtig mange små, mellemstore og større virksomheder med revision og nyttig finansiel rådgivning. Disse revisionsopgaver dækker både over virksomheders daglige drift og under særskilte omstændigheder, hvor virksomheder f.eks. har behov for at udvide, fusionere eller andre forhold ”ud over det sædvanlige”. Lad Kreston SR revision Randers udarbejde din finansieringsstrategi, så du ikke støder på ubehagelige overraskelser med hensyn til økonomi og drift af virksomhed.

Revision Randers – Finansiel rådgivning

Med hensyn til finansiel rådgivning vurderer vi også om det gavner din samlede økonomi bedst at afvikle din gæld, indbetale mere til pensionsordning eller på hvilket tidspunkt det vil være mest profitabelt for dig at foretage nye investeringer.
Professionel revision giver virksomheder en tryghed i forhold til altid at have en kvalificeret sparringspartner ved hånden. Kreston SR revision Randers er altid klar til at give dig vejledning og udrede dine spørgsmål vedrørende økonomi, SKAT, moms, regnskab, finansiering, investeringer, fusion, osv.
Man kan rent faktisk godt anskue revision som et løbende helbredstjek for din virksomhed, hvor en for mange træg og trættende pligt pludselig kan vendes til en proaktiv og positiv proces, hvor man har mulighed for at sætte fokus på de nødvendige indsatsområder intern og eksternt i virksomheden.
Har du behov for at vi deltager i fysiske møder i din virksomhed, så er vi naturligvis også disponible for dette. Det kan være en særdeles gavnlig idé med sådanne møder i og med at virksomhedens ledelse på den måde har mulighed for at reagere prompte, hvis der skal foretages omstruktureringer eller økonomien skal lægges om.

Kreston SR – Lokal revision Randers

Med Kreson SR revision Randers får du en aktør, der deltager aktivt i alle aspekter af revision, som gør at revisionen udføres i et minimalt omfang efter firmastandarder, men mere efter en individuelt kundetilpasset tilgang.

Det revisionsværktøj, som vi bruger i vores revision, er udviklet i Danmark, og det retter sig direkte mod revision af små, mellemstore og større virksomheder (regnskabsklasse A, B og C). Værktøjet undergår løbende kvalitetskontrol og godkendelse af uafhængigt tilsyn Det sikrer at vores arbejde bliver udført tidseffektivt, til tiden samt med overholdelse af gældende revisionsstandarder og lovgivning.

Med et værktøj der er tilpasset danske forhold og specifikke virksomhedskategorier, så er vi ikke underlagt nogen omfangsrige kædestandarder. Værktøjet er bygget til jer, der går ind under førnævnte regnskabsklasser med krav om skalering til den konkrete opgave. Det betyder, at vi løser jeres revisionsopgave, ud fra hvad der kræves i henhold til lovgivningen i Danmark og EU på netop jeres opgavetype. Denne specialtilpasning giver en betydelig fordel for dig som kunde.

Michael Daugaard

Kontakt mig for at høre
om dine muligheder

Michael Daugaard
Partner / Statsautoriseret revisor

Eller bliv kontaktet af Kreston SR

Scroll to Top

Randers