Revisor Silkeborg

Vi ønsker at skabe et moderne revisionsfirma, hvor kunderelationen er i fokus. Det er vores målsætning at kunden og den ansvarlige statsautoriseret revisor skaber et tæt samarbejde, så kunden til hver en tid modtager den mest optimale rådgivning og sparring, hvor det faglige niveau er i højsædet.

Hos os er forholdet til dig vigtigt, vi vil være mere end din revisor

Josefine Ehrenerich WEB
Josefine
Revisorassistent
Gitte Grewy 300323 WEB
Gitte
Revisortrainee
Christina Thun Elers Koch 05411
Christina
Revisorassistent
AnneMette Rasmussen 05390
Anne Mette
Revisorassistent
Dorthe Hansen
Dorthe
Revisor, HA

Ydelser

Revision

Regnskab

Rådgivning

Bogføring og løn

Samarbejdspartnere

Det siger vores kunder om os

Stemningsbillede kunde ved computer
Afspil video

Din lokale revisor Silkeborg

Vi tilbyder rådgivning og hjælp indenfor SKAT, regnskab, revision og økonomiske og ledelsesmæssige områder.

Vi har en flad organisationsstruktur, hvilket betyder at alle revisorer følger kundernes dagligdag tæt og derfor forstår kundernes forhold bedre. Dette sikrer at vi kan give en mere proaktiv rådgivning, samtidigt med at vi øger mulighederne for at udføre revisionen både konstruktivt og målrettet. Det nære kendskab med vores kunder betyder, at vi er opmærksomme på ændringer i de forskellige lovgivninger, hvilket er en fordel for vores kunder. 

Vores kernekompetencer er revision, review og andre erklæringer. Vi sætter en store ære i at arbejde med små og mellemstore virksomheder i lokalområdet. 

Vores autoriserede revisorer deltager aktivt i alle revisionens aspekter, som gør at revisionen udføres i et minimalt omfang efter firmastandarder, men mere efter en individuelt kundetilpasset tilgang.

Hos Kreston SR revisor Silkeborg, er vores kompetente stab af medarbejdere klar til at skræddersy en løsning, der matcher dig og dine forhold. Som statsautoriseret revisor Silkeborg spænder vi over et bredt spektrum af brancher, kunder og løsningsmuligheder.

Kreston SR i Silkeborg – i øjenhøjde med dig

Ud fra et grundlag, der bygger på indsigt i økonomi og strategisk planlægning, er vi som statsautoriseret revisor Silkeborg, din lokale samarbejdspartner inden for kompetent rådgivning. I ledtog med dig griber vi fat om udfordringerne i din virksomhed, og skræddersyr en strategiplan, der vil skabe vækst og styring. Det handler ikke om tallene – det handler om kommunikationen med dig og stærk planlægning. Det handler om mennesket bag.  

Vores organisationsstruktur er flad. Det betyder at alle revisorer, inkl. den statsautoriserede revisor, kommer tættere på din dagligdag og forstår din og din virksomheds forhold bedre. Dette giver en mere målrettet revision, hvor vi stiller spørgsmål til ”hellige køer” og oplevede sandheder – dine egne og din organisations. Flere af din virksomheds forretningsgange, interne kontroller og sædvaner syretestes, og som oftest kaster revisionen relevante anbefalinger af sig, som man kan bygge videre på.

Betragt revisionen som din virksomheds løbende helbredstjek og se, hvordan en sur pligt forvandles til en positiv proces, der sætter din virksomhed og din virksomheds lønsomhed i fokus.

Vores konkrete fokus på din virksomhed gør, at vi er opmærksomme på ændringer i de forskellige lovgivninger. Det informerer vi dig om direkte i stedet for at sende glittede, mere generelle oplysningsfoldere, som du alligevel i bedste fald har svært ved at få læst.

Vores autoriserede revisorer i Silkeborg deltager aktivt i alle revisionens aspekter, som gør at revisionen udføres i et minimalt omfang efter firmastandarder, men mere efter en individuelt kundetilpasset tilgang.

Mangler du den kvalificerede, indsigtsfulde rådgivning eller står du med spørgsmål til din skatteopgørelse? Så tøv ikke med at kontakte Kreston SR revisor Silkeborg – når det kommer til revision og regnskab, så favner vi bredt.

Kreston SR – statsautoriseret revisor i Silkeborg – vi kigger ikke blot på de glittede ark, vi vægter i endnu højere grad dialogen og kommunikationen med mennesket bag.

Ydelser hos Kreston SR – revisor Silkeborg

På vores kontor i Silkeborg håndterer vi alle opgaver indenfor revision, regnskab, bogholderi / bogføring og løn, SKAT og moms samt rådgivning og assistance.

  •  Revision, herunder forskellige former for erklæringsopgaver

  • Udarbejdelse af årsrapporter for personligt ejede virksomheder

  • Udarbejdelse af årsrapporter for selskaber

  • Bogholderi, herunder optimering af forretningsgange, opsætning og brug af papirløst bogholderi samt lønservice

  • Hjælp til opstart af virksomhed, herunder rådgivning om forretningsplan, finansiering mv.

  • Skattemæssig assistance, herunder udarbejdelse og indberetning af selvangivelser

  • Omstrukturering om rekonstruktioner

 

 

Send os en besked, og så vender vi hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

Vælg din afdeling

Scroll to Top

Silkeborg / Kolind

Josefine
Revisorassistent
Gitte
Revisortrainee
Christina
Revisorassistent
Anne Mette
Revisorassistent
Dorthe
Revisor, HA