Revisor Herning

Hos Kreston SR Herning er vi meget mere end full-service revisorer. Vi kan levere alle de ydelser, du har behov for på højeste niveau. Men derudover ser vi det som en helt afgørende opgave at være med til at udvikle din forretning med sparring, idéer og rådgivning. Som din lokale revisor i Herning handler det nemlig om meget mere end bogføring, løn, regnskab og skat. Er du kunde hos os, kan du forvente et partnerskab, hvor vi forpligter os til at være proaktive i forhold til at udvikle din forretning.

Kreston SR Herning har stor erfaring med ejer-ledede virksomheder, og det ligger dybt i vores DNA, at vi kæmper og slås sammen med vores kunder – både for at skabe udvikling og hvis der er behov for hurtig og effektiv assistance.

Vi tager meget gerne et møde, hvor vi som din lokale revisor Herning kan fortælle mere detaljeret om, hvad vi kan byde ind med i forhold til din forretning.

Hos os er forholdet til dig vigtigt, vi vil være mere end din revisor.

Ydelser

Revision

Regnskab

Rådgivning

Bogføring og løn

Samarbejdspartnere

Det siger vores kunder om os

video billede
Afspil video

Din statsautoriserede revisor i Herning

Vi vil være din lokale revisor i Herning – helt enkelt. Kreston SR er i øjenhøjde med dig, og det er derfra vores ydelser og dialogen udspringer. Klar formidling og kommunikation er med til at sikre at du aldrig vil føle dig hægtet af i en masse forvirrende ”revisorsnak”. Skulle du have spørgsmål om vores ydelser, eller står du som kunde hos os med spørgsmål, er vi altid klar til at yde den nødvendige sparring og assistance.
Med fire afdelinger i Jylland tror vi på at den nære kontakt til vores kunder, er grobunden for at skabe den tryghed og tillid, som vi ønsker at lægge kimen til, når du vælger en af vores ydelser og indgår i et samarbejde med Kreston SR som din statsautoriserede revisor i Herning.
I Kreston SRs afdeling i Herning sidder et stærkt og kvalificeret team af medarbejdere, der er klar til at tage hånd om virksomheders regnskaber, udføre revision, håndtere skat og moms, bogføring og løn og fungere som sparringspartner og rådgiver i henhold til f.eks. økonomiske eller ledelsesmæssige forhold.
På kontoret i Herning arbejder vi ud fra to grundlæggende værdier: faglighed og nærvær. Det betyder at vi vil være dygtige faglige revisorer i Herning med tæt relation til vores kunder samt kende vores kunder og tale et sprog vores kunder forstår. Som tidligere nævnt, hvis vi fortaber os i tåget ”revisorsnak”, så håber vi, du siger det til os. Den klare formidling er et vigtigt aspekt af vores arbejde.
Vi arbejder ud fra en række parametre, der for os, danner grundpillerne i en succesfuld kundeoplevelse. Den bedste kundeoplevelse og kunderejse er næret af grundighed, og hos Kreston SR, sætter vi os helt ind i din virksomheds forhold, og derfor er vi i stand til at tilbyde dig den bedst mulige løsning. Den tætte kontakt til rådgiverne skaber ikke alene tillid og troværdighed, men gør også vi er

Vælg os og få tankevækkende råd og forslag frem for ren ekspedition af virksomhedens tal.

Send os en besked, og så vender vi hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

Vælg din afdeling

  • Silkeborg
  • Herning
  • Randers
  • Kolind
Scroll til toppen

Partner

Silkeborg / Kolind

Herning

Randers