Din statsautoriseret revisor

Hos os er forholdet til dig vigtigt, vi vil være mere end din revisor.

Nysgerrige

Så vi sætter os helt ind i dine og din virksomheds forhold.

Grænsesøgende

Vi finder de optimale løsninger for dig.

Skarpe

Kniven holdes skarp ved deltagelse i undervisning og censorarbejde.

Ærlige og retskafne

Så rend et andet sted hen, hvis den står på skatteunddragelse og -ly.

Topmoderne

De bedste systemer i branchen. Og hurtig med nye tidsbesparende redskaber.

Tillidsbaserede

Tætte rådgivere, kan som du spare med om en lang række erhvervsrelaterede forhold – ikke kun revision.

Kontaktskabende

Gennem omfattende netværks kontakter for at dække dine behov og i mellem kunder, når én kunde kan løse en anden kundes behov.

Frie fugle

Men samtidig del af et fællesskab med 21.000 ansatte på verdensplan i over 110 lande.

Statsautoriseret revisorer

Kreston SR er et statsautoriseret revisionsfirma, hvor kunderelation er i fokus. Det er vores målsætning, at vores statsautoriserede revisor aktiv deltager i alle opgaver for dig som kunde, så det sikres at den stigende krav til kvaliteten af det udførte arbejde overholdes. 

Det tætte samarbejde mellem kunden og den statsautoriserede revisor skal sikre, at kunden altid modtager rådgivning og sparring på et højt fagligt niveau. 

Den teknologiske udvikling gør det økonomisk muligt, for den statsautoriserede revisor, at deltage aktivt i revisions- og regnskabsprocessen. Dette gør det også muligt at effektiviserer den proces, når en statsautoriteret revisor selv deltager i den, da man slipper for at bruge ressourcer på den manuelle forretningsgave og udenlandske kvalitetssikringssystemer og i stedet bruger ressourcerne på værdiskabelse for kunden. Kort sagt, så ønsker vi at skabe værdi for kunden, frem for at udfylde tjeklister omkring medarbejdernes udførte arbejde. 

Det er ligeledes en målsætning, at mest muligt af arbejdes foregår ude ved kunden, da der på den måde opnås større indsigt i kundens forretning og dagligdag. Nærhed og kendskab er det bedste grundlag for kvalificeret rådgivning, samt et stærkt og langt samarbejde.

Vi servicerer primært ejerdrevne virksomheder, indenfor de fleste typer erhverv. Vores primære fokus er både mindre vækstvirksomheder og mellemstore virksomheder.

Vi er det rigtige revisionsfirma for dig, hvis du:

Hvad er en statsautoriseret revisor?

Mange kan kalde sig revisor, da det ikke er en beskyttet titel. Men ikke hvem som helst kan kalde sig statsautoriseret revisor, da det kræver en særlig uddannelse. For at blive statsautoriseret revisor, skal man skal bestå den afsluttende revisoreksamen på Børsen i København. 

Derudover er en statsautoriseret revisor underlagt obligatorisk efteruddannelse. Man skal hvert 3. år kunne dokumentere, at man har opfyldt kravene om 120 nye timers efteruddannelse. De 120 timer skal være fordelt ud på:

  • Revision og erklæringsområdet
  • Regnskab
  • SKAT og moms


En statsautoriseret revisor er altså højere uddannet end almindeligt registrerede revisorer, det betyder blandt andet at de må udføre revision på børsnoterede selskabers regnskaber. Men hos Kreston SR kan du også få rådgivning omkring regnskab, selvom du ikke er børsnoteret.

Hvilken type revisor skal du vælge?

Det er årsregnskabsloven, som afgør hvem der må underskrive dit årsregnskab. Denne lov gælder for alle danske erhvervsdrivende virksomheder, med undtagelse af finansielle virksomheder som f.eks. banker og nogle særlige former for offentlige virksomheder. Det fremgår at man skal bruge en statsautoriseret revisor, hvis selskabet er børsnoteret. 

Alle selskaber og fonde, som fremstår som selvstændige juridiske selskaber, f.eks aktie- og anpartsselskaber, skal aflægge årsregnskab. Personlige ejede selskaber behøver ikke. 

Send os en besked, og så vender vi hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

Vælg din afdeling

Scroll to Top

Partner

Silkeborg / Kolind

Josefine
Revisorassistent
Gitte
Revisortrainee
Christina
Revisorassistent
Anne Mette
Revisorassistent
Dorthe
Revisor, HA

Herning

Marie Louise Gøttsche
Marie Louise Gøttsche
Hygge- og velfærds medarbejder

Randers

Brande

Kontorassistent Dorte Plesner-Bloch Alminde
Dorthe Plesner-Bloch Alminde
Bogholder

Tilst

Mikkel
Studentermedhjælper
Jeanette
Revisorassistent