Revisor Randers

Kreston SR kan hjælpe dig med at få mere ud af din virksomhed

Vi driver et moderne revisionsfirma i Randers, hvor du, som kunde, og dine ønsker til samarbejdet er i centrum. Du vil løbende være i dialog med både en fast revisormedarbejder og den ansvarlige statsautoriserede revisor. Dette mix skaber et tæt samarbejde, så du får rådgivning der specifikt er afpasset til dig, din situation og dine forhold.

Kreston SR baserer løsninger på tillid, indsigt og strategisk planlægning. Vi går ikke på kompromis, når vi tilbyder revisor rådgivning Randers og i vores øvrige afdelinger. Den enkelte opgave håndteres unikt, og undergår en egenhændig behandling fra vores stærke revisorer. Revisor rådgivning er en metode til at sørge for at din virksomhed har et sundt fundament. Dermed vil du opleve revisor rådgivning som en proaktiv og berigende proces for dig og din virksomhed.

Hos os er forholdet til dig vigtigt, vi vil være mere end din revisor

Ydelser

Hos Kreston SR i Randers har vi, som statsautoriseret revisor, ekspertise og erfaring til at håndtere alle typer løsninger inden for revision af årsregnskaber, økonomisk rådgivning, udarbejdelse af årsrapport / årsregnskab, selskabsretlige omstruktureringer, bogføring, lønservice og lønadministration samt stiftelse af selskaber. 

Nedenfor kan du læse meget mere om vores ydelser.

Revision

Regnskab

Rådgivning

Bogføring og løn

Samarbejdspartnere

Vil du have mere ud af din virksomhed?

Er du virksomhedsejer? Og vil du gerne have mest muligt ud af din virksomhed?

Kreston SR har igennem 25 år hjulpet virksomhedsejere med økonomisk rådgivning, revision, bogføring og løn, regnskab og skatteforhold.

Vil du høre mere om dine muligheder for en effektiv og resultatorienteret løsning hos Kreston SR?
Kontakt Michael Daugaard, statsautoriseret revisor, direkte på tlf. 24 40 09 12.

Video billede til økonomi video
Afspil video om Video billede til økonomi video

Få et tilbud på bogføring

Frigør dig selv og tag de rigtige økonomiske beslutninger.
Vi skræddersyer den perfekte løsning til dig.

Michael Daugaard

Din statsautoriserede revisor i Randers

På vores kontor i Randers, er vores dygtige stab af medarbejdere klar til at skræddersy en løsning, der matcher dig. Som statsautoriseret revisor i Randers varetager vi en bred vifte af opgaver indenfor forskellige områder. 

På kontoret i Randers finder du tre dygtige medarbejdere, som står klar til at yde dig assistance og rådgivning. Hos Kreston i Randers er forholdet til dig vigtigere, vil vil gerne være mere en bare din revisor.  Vores primære kundegruppe er små og mellemstore virksomheder, lokalt i Randers. 

Vores statsautoriserede revisorer i Randers deltager aktivt i alle aspekter af den pågældende revisionsløsning, som er direkte medvirkende til at vi så vidt muligt går udenom firmastandarder, når vi udfører revision. Vores kriterium er en individuelt kundetilpasset tilgang.

Det revisionsværktøj, som vi anvender i vores revision, er udviklet i Danmark, og det retter sig direkte mod revision af små, mellemstore og større virksomheder (regnskabsklasse A, B og C). Værktøjet undergår løbende kvalitetskontrol og godkendelse af uafhængigt tilsyn Det sikrer at vores arbejde bliver udført tidseffektivt, til tiden samt med overholdelse af gældende revisionsstandarder og lovgivning.

Med et værktøj der er tilpasset danske forhold og specifikke virksomhedskategorier, så er vi ikke underlagt nogle omfangsrige kædestandarder. Værktøjet er bygget til jer i de førnævnte regnskabsklasser med krav om skalering til den konkrete opgave. Det betyder, at vi løser jeres revisionsopgave, ud fra hvad der kræves i henhold til lovgivningen i Danmark og EU på netop jeres opgavetype. Den specialtilpasning giver en betydelig fordel for dig som kunde.

Michael Daugaard

Kontakt mig for at høre
om dine muligheder

Michael Daugaard
Partner / Statsautoriseret revisor

Eller bliv kontaktet af Kreston SR

Nyheder fra Kreston SR Randers

Micheal Daugaard fra Kreston SR støtter Børnenes Kontor Randers

Scroll to Top

Randers