SKAT Randers

Tænk ikke mere over hvordan du overholder skatteforhold

Din lokale rådgiver

For både privatpersoner og virksomheder kan SKAT hurtigt blive lidt af en jungle at navigere i. Der er mange procedurer og frister at sætte sig ind i og overholde for at undgå ubehagelige overraskelser fra SKAT. Er der styr på alle fradrag? Er min virksomhed underlagt revisionspligt? 

Alle spørgsmål vedrørende SKAT er vi hos Kreston SRs afdeling i Randers klar til at svare på, og som statsautoriseret revisor yder vi skatterådgivning for en lang række virksomheder og enkeltpersoner. Skal vi også hjælpe dig, så du kan sove trygt om natten uden spekulationer på dine skatteforhold? 

Hos Kreston SRs afdeling i Randers hjælper vi dig med alle forhold vedrørende SKAT. Vi har stor erfaring med rådgivning omkring SKAT Randers for både virksomheder og privatpersoner. Med assistance og rådgivning fra en revisor fra Kreston SR med ekspertise i SKAT, er du sikker på at skattelovgivningen overholdes, og samtidig slipper du også for at betale for meget.

Eksperter tager hånd om dine skatteforhold

Skal vi håndtere komplekst stof, så har vi mulighed for at trække på vores eksterne eksperter. 

Gennem Kreston Danmark er vi medejere af konsulenthuset Revitax i København, der beskæftiger velrenommerede skatteeksperter, momseksperter og afgiftseksperter. Opstår der specialopgaver, så køber vi ydelser ved Revitax, der sammen med os sikrer, at din opgaver løses professionelt og kompetent. Honorarer for eksperthjælpen er forventningsafstemt med dig på forhånd.

Vi har også frihed til at trække på landets største eksperter inden for en given problemstilling, når en opgave kræver det. Det sikrer, at du får de bedste kompetencer og folk på din opgave, hvilket medvirker til at skabe de bedste løsninger for dig og din virksomhed.

Få hjælp til revision

Er din virksomhed revisionspligtig? Det er der en god chance for. Hos Kreston SR hjælper vi dig gerne med alle forhold vedrørende SKAT Randers, og er du i tvivl om din virksomhed er revisionspligtig, eller har du spørgsmål, så hjælper vi dig også gerne med at udrede dette. 

Nedenstående virksomhedsformer er alle underlagt revisionspligten:

• Aktieselskaber (A/S)
• Anpartsselskaber (ApS)
• Selskaber med begrænset ansvar (S.M.B.A og A.M.B.A)
• Erhvervsdrivende fonde
• Børsnoterede selskaber
• Statslige selskaber
Der foreligger enkelte undtagelser for aktieselskaber, anpartsselskaber og selskaber med begrænset ansvar.

Brug for revisor til SKAT Randers og skatterådgivning?

Driver du selvstændig virksomhed, er du forpligtet til at udfylde en udvidet selvangivelse eller et oplysningsskema, som SKAT nu kalder det. I selvangivelsen fortæller du SKAT, hvor meget du har tjent, hvor meget du skal betale i skat, hvilke fradrag du har mv. Selvangivelsen kan udfyldes elektronisk via Tast Selv på skat.dk.

Når du skal udfylde den udvidede selvangivelse / oplysningsbrevet, er det vigtigt, at du har styr på dine fradrag og indtægter. Det er f.eks. poster som håndværkerfradrag, kørselsfradrag (befordringsfradrag), aktier og værdipapirer, som du skal have styr på.

I takt med hyppige ændringer i skattelovgivningen er opgaver inden for skat blevet mere ressourcekrævende. Opgaver som skatterapportering og skatteplanlægning er omfattende discipliner, som kræver opdateret indsigt og specialistviden. 

Har du brug for en revisor til udvidet selvangivelse / oplysningsskema, så hjælper Kreston SR Randers dig gerne med udfyldelse af selvangivelse.  

Som statsautoriseret revisor yder Kreston SRs afdeling i Randers skatterådgivning, så du er garanteret at dine skatteforhold er i tråd med gældende lovgivning. 

Michael Daugaard

Kontakt mig for at høre
om dine muligheder

Michael Daugaard
Partner / Statsautoriseret revisor

Eller bliv kontaktet af Kreston SR

Scroll to Top

Randers