Nem og lokal bogføring Randers

Vi finder løsningen til dig og din virksomhed

Føl dig sikker i din bogføring

Bogføring kan for mange virke som et uoverskueligt, og ikke mindst, kedeligt stykke arbejde. Men ikke desto mindre, er det afgørende at virksomheder bogfører korrekt. Men hvad er bogføring egentlig? Helt grundlæggende, er bogføring registrering af virksomheders økonomiske transaktioner og overførsler. Bogføring vil så i de fleste tilfælde skulle udformes ud fra en række fakturaer, kvitteringer, boner, bilag, osv.  

De vedlagte bilag i bogføringen krediteres eller debiteres på en sådan måde, at det er gennemskueligt om den pågældende konto mister eller indkasserer beløb. Saldobalancen viser differencer mellem aktiver og passiver. Stemmer saldobalancen ikke, er bogføring ikke udført korrekt.

Selve termen ”bogføring” har rødder tilbage til dengang man anvendte en fysisk bog til registrering af en virksomheds økonomiske forhold.

Traditionel papirløsning eller ren digital løsning? Kreston SR Randers hjælper med begge dele

Nu om dage anvender hovedparten af alle virksomheder et regnskabsprogram til bogføring.

Hos Kreston SR bogføring Randers har vi stor erfaring i at arbejde med regnskabsprogrammer. Til dagligt anvender vi regnskabsprogrammer, som f.eks. E-conomic, Dinero og Uniconta. Er du vant til at arbejde i et andet regnskabsprogram, og har brug for assistance, så kan vi sikkert også hjælpe dig med det, da mange bogføringssystemer grundlæggende har de samme funktioner og features. Kontakt os gerne omkring bogføring Randers.

Hvis du ikke ønsker en ren digital løsning, men foretrækker din bogføring manuelt, så kan Kreston SR også hjælpe dig i denne henseende. Kontakt os for at høre nærmere om en løsning indenfor bogføring Randers, der passer til netop dig.

Er det et krav at jeg skal bogføre?

Ja, det er det. Hvis du undlader at bogføre eller dit årsregnskab ikke stemmer, så kan du godt forvente at det får konsekvenser. Undlader du som selvstændig at udarbejde bogføring, eller er din bogføring mangelfuld, er der stor risiko for at der på et tidspunkt opstår problemer med din bank, myndighederne og eventuelle investorer. Som selvstændig er det dit eget ansvar at holde styr på bogføring.

Har du behov for hjælp, assistance eller sparring vedrørende din bogføring? Så hjælper vi hos Kreston SR bogføring Randers selvfølgelig gerne omkring disse forhold. På den måde kan du slippe for en arbejdsbyrde, som du hellere vil investere andetsteds i din virksomhed. Korrekt og rettidig indberetning af SKAT og moms har vi også assisteret mange virksomheder med.

Bogføring Randers – hvilke regler er der?

Det er jf. Bogføringsloven at man udarbejder bogføring af regnskaber i virksomheder. Virksomheden har pligt til at opbevare bilag vedrørende bogføring i fem år efter at bogføringen er udført. Driver du en virksomhed, så skal du med 99 % sikkerhed bogføre dit regnskab. Er du i tvivl, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.  

Hvis man har pligt til at bogføre, og bogføringen ikke udarbejdes eller er mangelfuld, så risikerer man bødestraf, og endog fængsel i op til seks måneder i forbindelse med grove tilfælde af ukorrekt eller manglende bogføring. 

Føler du at du bruger for mange ressourcer på bogføring, eller mangler du input, sparring eller et godt råd? 

Kreston SR bogføring Randers har flere løsningsmodeller inden for bogføringssamarbejder, og vi kan helt sikkert også skræddersy en løsning, der matcher dit behov. 

Har du behov for hjælp til andet end lige netop bogføring? Så kan vi også hjælpe med blandt andet revision, regnskab og generelt økonomisk rådgivning.

Vi har også afdelinger andre steder end Randers, find os i både Silkeborg, Herning og på Djursland

Michael Daugaard

Kontakt mig for at høre
om dine muligheder

Michael Daugaard
Partner / Statsautoriseret revisor

Eller bliv kontaktet af Kreston SR

Scroll to Top

Randers