SKAT Silkeborg

Har du brug for hjælp til dine skatteforhold – enten som virksomhed eller privatperson? Når du skal have styr på skat Silkeborg, så er det rart at kunne vælge en lokal løsning, og den mulighed har du hos Kreston SRs revisorafdeling i Silkeborg.

Vælger du os som din skatterådgiver, får du en fast kontaktperson, der tilegner sig indgående kendskab til din virksomheds økonomiske struktur. Samtidig giver din kontaktperson dig mulighed for altid at have en at sparre med, hvis du har spørgsmål eller blot brug for en uddybende snak om f.eks. drift og strategi for din virksomhed. Vi er statsautoriserede revisorer, og vi varetager også gerne din revision og dit bogholderi, så dine regnskaber og tal altid stemmer.

Kreston SR stemningsbillede af kop

Søvnløse nætter pga. SKAT, moms og selvangivelse? Vi hjælper dig!

Uanset om du er privatperson eller virksomhed, kan det hurtigt blive uoverskueligt at navigere i regler, procedurer og frister for SKAT. 

Hos Krestons revisorafdeling i Silkeborg har vi klienter inden for alle brancher, og vi hjælper og rådgiver alle typer af virksomheder i hele Midtjylland med SKAT Silkeborg. 

Driver du selvstændig virksomhed, er du forpligtet til at udfylde en udvidet selvangivelse eller et oplysningsskema, som SKAT pt. kalder det. I selvangivelsen fortæller du SKAT, hvor meget du har tjent, hvor meget du skal betale i skat, hvilke fradrag du har mv. Selvangivelsen kan udfyldes elektronisk via Tast Selv på skat.dk.

Når du skal udfylde den udvidede selvangivelse / oplysningsbrevet, er det vigtigt, at du har styr på dine fradrag og indtægter. Det er f.eks. poster som håndværkerfradrag, kørselsfradrag (befordringsfradrag), aktier og værdipapirer, som du skal have styr på.

Hjælp til SKAT Silkeborg? Kontakt Kreston SR

På kontoret i Silkeborg har vi eksperter inden for: Revision og regnskab, skat, moms, told og afgifter, drift af bogholderi og lønadministration, salg og generationsskifte, opstart af virksomhed og strategi og driftsoptimering.

Skal vi håndtere komplekst stof, så har vi mulighed for at trække på vores eksterne eksperter.

Gennem Kreston Danmark er vi medejere af konsulenthuset Revitax i København, der beskæftiger velrenommerede skatteeksperter, momseksperter og afgiftseksperter. Opstår der specialopgaver, så køber vi ydelser ved Revitax, der sammen med os sikrer, at din opgaver løses professionelt og kompetent. Honorarer for eksperthjælpen er forventningsafstemt med dig på forhånd.

Vi har også frihed til at trække på landets største eksperter inden for en given problemstilling, når en opgave kræver det. Det sikrer, at du får de bedste kompetencer og folk på din opgave, hvilket medvirker til at skabe de bedste løsninger for dig og din virksomhed.

Forholdet til dig er i højsædet, og det er vores forudsætning at vi skal være lige ved hånden for vores lokale klienter. Vi har kontor i hjertet af Silkeborg, midt på byens torv. På kontoret i Silkeborg er vi otte kolleger, der er klar til at assistere lokale virksomheder med bl.a. skatteforhold, revision, bogføring, regnskab og rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores ydelser.

Find os på Torvet 7, 1. sal, 8600 Silkeborg. Vi har åbent på kontoret mandag-torsdag kl. 8:00-16:00, og fredag kl. 8:00-15:30. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 41 14 66 52.

Jens Villemann

Kontakt mig for at høre
om dine muligheder

Jens Villemann
Partner / Statsautoriseret revisor

Eller bliv kontaktet af Kreston SR

Scroll to Top

Silkeborg / Kolind

Josefine
Revisorassistent
Gitte
Revisortrainee
Christina
Revisorassistent
Anne Mette
Revisorassistent
Rasmus
Revisorassistent
Dorthe
Revisor, HA