Iværksætter rådgivning

Der er mange ting at forholde sig til og tage stilling til i forbindelse med opstart af virksomhed, og en tilværelse som iværksætter. Kvalificeret sparring og rådgivning fra en professionel aktør, kan vise sig at være guld værd for dig, der står overfor at skulle opstarte virksomhed. Hos Kreston SR, statsautoriseret revisor, kan vi tilbyde iværksætter rådgivning – uanset hvilken branche, der er tale om. 

Noget af det første, man skal gøre sig klart, er hvilken virksomhedstype, der vil egne sig bedst til netop din virksomhed.   

Som udgangspunkt opererer man med to forskellige virksomhedstyper og to forskellige selskabsformer.

Virksomhedstyperne dækker over
  • EVS (Enkeltmandsvirksomhed)
  • I/S (Interessentskab)
Selskabsformerne omfatter
  • ApS (Anpartsselskab)
  • A/S (Aktieselskab)

Ønsker du at starte en personlig virksomhed, kan du gøre dette ved at starte en enkeltmandsvirksomhed (EVS) eller et interessentskab (I/S).

Ønsker du derimod at starte et kapitalselskab, kan du gøre dette ved at starte et anpartsselskab (ApS) eller et aktieselskab (A/S).

Forskellige virksomhedstyper

Forskellen mellem de ovennævnte virksomhedstyper (Enkeltmandsvirksomhed og Interessentskab) og selskabsformer (Anpartsselskab og Aktieselskab) afhænger af, hvorvidt ejeren/ejerne hæfter ubegrænset og solidarisk (personligt) eller om der er tale om begrænset hæftelse. Hæfter ejeren/ejerne personligt er der tale om en virksomhedstype (EVS eller I/S), mens der ved begrænset hæftelse er tale om en selskabsform (ApS eller A/S). 

Er du i tvivl om hvilken virksomhedstype eller selskabsform, du skal vælge til din virksomhed, så yder vi iværksætter rådgivning, der hjælper dig med at komme godt fra start som virksomhedsejer, og sikre at du vælger den form eller type virksomhedsstruktur, som passer til dig netop nu, men også fremadsigtet. 

Der skal ildhu og passion til for at opstarte en virksomhed med potentiale for vækst og succes. Idéen til et revolutionerende produkt eller en kreativ ydelse er ikke nok. Der skal ligges mange arbejdstimer i opstart af en virksomhed – uanset type eller form. 

Kreston SR har forestået iværksætter rådgivning for mange nyopstartede virksomheder, og vi er naturligvis også klar til at hjælpe dig godt i gang. Vi fungerer som sparringspartner, rådgiver og indpisker i opstart af din drømmevirksomhed. 

Med vores ekspertise og erfaring i ryggen, vil du undgå ærgerlige og uheldige ”begynderfejl”, som andre iværksættere har måttet lære på den hårde måde. Kreston SR kan bl.a. hjælpe dig med korrekt etablering af din virksomhed fra første færd, og vi tager gerne hånd om det omfangsrige papirarbejde. Administrative og regnskabs– og skattemæssige forhold i forbindelse med opstart af ny virksomhed, er vi også særdeles kompetente indenfor. 

 

Scroll to Top

Partner

Silkeborg / Kolind

Josefine
Revisorassistent
Gitte
Revisortrainee
Christina
Revisorassistent
Anne Mette
Revisorassistent
Dorthe
Revisor, HA

Herning

Marie Louise Gøttsche
Marie Louise Gøttsche
Hygge- og velfærds medarbejder

Randers

Brande

Kontorassistent Dorte Plesner-Bloch Alminde
Dorthe Plesner-Bloch Alminde
Bogholder

Tilst

Mikkel
Studentermedhjælper
Jeanette
Revisorassistent