SKAT Grenå

Hos Kreston SRs afdeling i Kolind nær Grenå på Djursland har vi kompetencerne til at rådgive dig, og varetage dine skatteforhold. Vi rådgiver både virksomheder og privatpersoner. De fleste foretrækker og vælger en lokal løsning, og den nærhed og tryghed, som kontakten og samarbejdet med et lokalt revisionsfirma indebærer. I vores afdeling i Kolind på Djursland tilstræber vi netop det nære og det familiære i at have en tæt relation til vores klienter.

Med os ombord som din skatterådgiver, får du en statsautoriseret revisor, der sætter sig tilbundsgående ind i din virksomheds økonomiske struktur. Via en fast kontaktperson i vores Djursland-afdeling, har du altid en professionel revisor at sparre med, og indgå i dialog med omkring dine skatteforhold. Som statsautoriseret revisor varetager vi naturligvis også gerne din revision og dit bogholderi, så dine regnskaber og tal altid stemmer. Tag fat i os, så finder vi sammen den perfekte løsning til dig.

Problemer med SKAT? Kreston SR hjælper dig

Regler, procedurer og frister for SKAT og indberetning af SKAT, kan være forvirrende at orientere sig i. Mange får klamme håndflader blot ved tanken om at skulle varetage et skatteregnskab.

Hos Krestons revisorafdeling i Kolind varetager vi alle aspekter og opgaver, der har relation til skatteforhold. Vi tager byrden fra dig, så du kan bruge tiden på det, du er bedst til. Med en stor variation af klienter inden for alle brancher, rådgiver vi alle typer af virksomheder på hele Djursland med SKAT Grenå.

Driver du selvstændig virksomhed, er du forpligtet til at udfylde en udvidet selvangivelse eller et oplysningsskema, som SKAT pt. kalder det. I selvangivelsen fortæller du SKAT, hvor meget du har tjent, hvor meget du skal betale i SKAT, hvilke fradrag du har, osv. Selvangivelsen kan udfyldes elektronisk via Tast Selv på skat.dk.

Når du skal udfylde den udvidede selvangivelse / oplysningsbrevet, er det vigtigt, at du har styr på dine fradrag og indtægter. Det er f.eks. poster som håndværkerfradrag, kørselsfradrag (befordringsfradrag), aktier og værdipapirer, som du skal have styr på.

Ønsker du assistance og rådgivning i forbindelse med dine skatteforhold, eller er du i tvivl om elementer vedrørende SKAT, så er du velkommen til at kontakte Kreston SRs afdeling i Kolind.

Hjælp til SKAT Grenå? Kontakt Kreston SR

På vores kontor i Kolind har vi eksperter inden for: Revision og regnskab, SKAT, bogføring og løn samt rådgivning.
Skal vi håndtere komplekst stof, så har vi mulighed for at trække på vores eksterne eksperter.

Det nære forhold til dig og god kommunikation er i højsædet. Det er vores forudsætning at vi skal være lige ved hånden for vores lokale klienter. Vores kontorfaciliteter er centralt placeret i Kolind med gode tilkørselsforhold for hele Djursland. På kontoret i Kolind er vi otte kolleger, der er klar til at assistere lokale virksomheder med bl.a. skatteforhold, revision, bogføring, regnskab og rådgivning. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores ydelser.
Find os på Kolind Midtpunkt 3, 8560 Kolind. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 41 14 66 52.

Scroll to Top

Silkeborg / Kolind

Josefine
Revisorassistent
Gitte
Revisortrainee
Christina
Revisorassistent
Anne Mette
Revisorassistent
Rasmus
Revisorassistent
Dorthe
Revisor, HA